• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Levertijd

Wij leveren de stickers altijd zeer snel! Wij hanteren standaard een levering van 1 tot 2 werkdagen zonder extra kosten. Doordat wij een efficiënte manier van werken hanteren, kunnen wij uw bestelling snel bij u afleveren. Zowel grote als minder grote aantallen kunnen wij snel voor u drukken. Ons machinepark is hier op ingesteld.

Achteraf betaling

In veel gevallen doet u als klant de betaling niet zelf, maar de afdeling administratie. Om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft u bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. U ontvangt de stickers op de door u gewenste locatie, de factuur verzenden we naar de administratie. Op deze manier verliest u geen tijd en is uw bestelling snel in huis.

Stickers snelle levering op locatie

Een snelle levering gaat ook samen met een efficiënte manier van afleveren. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om de stickers af te laten leveren op de locatie die u wenst, zoals op kantoor maar ook op een beurs. Wij kunnen de stickers zelfs laten afleveren op uw stand op de beurs. Wij nemen graag uw zorgen wat betreft de levering uit handen.

Spoedlevering

Heeft u spoed bij uw bestelling en moeten de stickers op een precies tijdstip ergens aanwezig zijn? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze koerier. Op elk gewenst tijdstip kan uw bestelling worden afgeleverd. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden, neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte.

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!