• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Stickers

Stickers drukken zit ‘in ons bloed’! Zoals gezegd, het is onze passie! We gaan graag iedere uitdaging aan, wetende dat we met onze machines elk mogelijk formaat sticker kunnen produceren. Daarnaast staat bij ons de kwaliteit centraal bij het stickers drukken, dus u mag topkwaliteit digitaal drukwerk verwachten, uiteraard in full colour bedrukking. Als basismateriaal werken we uitsluitend met hoogwaardig sticker vinyl, wat de kwaliteit en uitstraling van de stickers hoofdzakelijk bepaalt.

In combinatie met een permanente belijming en het gebruik van professionele inkt zorgt dit voor een uitstekende hechting, waardoor de stickers allround gebruikt kunnen worden. Wilt u stickers bestellen, dan kunt u uw aanvraag via het onderstaande formulier insturen, waarna u snel een prijsopgave tegemoet kunt zien. Heeft u vragen over stickers drukken? Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

U ontvangt binnen 10 minuten een reactie met een prijsindicatie op maat, uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Sticker offerte formulier

Aantal stickers (verplicht)

Formaat stickers

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Upload uw drukbestand (kan later nog worden aangepast)


 
Prijzen stickers

Stickers drukken

Bij stickers drukken staan wij garant voor topkwaliteit. Wanneer u stickers bij ons laat drukken, zorgen wij dat zowel het drukwerk als het materiaal van hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Zo maken wij gebruik van digitaal drukwerk. Dit houdt in dat wij, voor zowel kleine als grote bestellingen, stickers in full colour kunnen drukken. Hiernaast is digitaal drukwerk ook nog eens een haarscherpe manier van drukken, vaak vele malen scherper dan het (ouderwetse) offset drukwerk. Hiernaast gebruiken wij bij stickers drukken sticker vinyl als basismateriaal. Sticker vinyl is sterker en heeft een professionelere ‘look’ dan papieren stickers. Tevens kunnen wij de stickers drukken met elk mogelijke manier afwerken: zo kunnen we elke sticker contour snijden zodat elke vorm mogelijk is. We kunnen de stickers op vel aanleveren (voor verwerken en productie) of per stuk losgesneden (zodat de stickers uit te delen zijn, ter promotie).

Stickers bestellen

Voor het bestellen van stickers zijn geen aanleverspecificaties benodigd. Het is onze bedoeling zo laagdrempelig mogelijk te werken, en dat betekent voor u dat eventuele tekortkomingen aan het bronbestand geen belemmering zullen opleveren. Stickers bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Wij geven u advies op maat, offreren vrijblijvend scherpe tarieven en na goedkeuring van offerte en drukproef gaan wij direct aan de slag. Zodra u onze orderbevestiging heeft ontvangen, kunt u rekenen op onze snelle service en met zorg ingepakte verzending.

stickers drukken

Op maat gemaakte vinyl stickers, per stuk los gesneden om bijvoorbeeld uit te delen.

Vinyl stickers

Zoals aangegeven verwerken wij onze stickers standaard op vinyl. Vinylstickers hebben een zeer professionele look en feel. Echter hebben vinylstickers niet alleen een betere uitstraling wanneer deze vergeleken worden met papieren stickers, vinylstickers zijn namelijk ook een stuk robuuster en sterker. Hierdoor kunnen vinylstickers voor veel meer doeleinden gebruikt worden dan bijvoorbeeld papieren stickers. Waar een papierensticker zal scheuren en breken, zal een vinylsticker meerdere handelingen overleven zonder te beschadigen of stuk te gaan. De vinylstickers zijn beschikbaar met een glanzende, of matte afwerking, of zelfs geheel transparant.

Outdoor stickers

Ook hebben vinylstickers het grote voordeel dat ze een waterafstotende afwerking hebben. Hierdoor zijn vinylstickers uitermate geschikt als outdoor stickers. De vinyl outdoor stickers zijn naast waterafstotend ook UV-resistent. Dit wil zeggen dat de stickers nauwelijks verkleuren wanneer deze voor meerdere maanden in een volle zon hangen. Dit maakt onze vinylstickers de absolute bestseller als het gaat om outdoor stickers. Outdoor stickers nodig? Stickers drukken op vinyl is de oplossing!

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!