• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Hoe werkt het bestellen?

Stap 1: Een offerte aanvragen
Met behulp van het sticker offerte formulier, die u bij iedere productbeschrijving aantreft, kunt u snel, eenvoudig en doeltreffend uw wensen kenbaar maken. Daarbij kunt meteen een heel gedetailleerde aanvraag (inclusief uw drukbestand) plaatsen, maar is het tevens mogelijk om advies te vragen zodat wij u verder kunnen helpen bij het vormgeven van uw stickers.

Stap 2: Ontvang een prijsopgaaf op maat
Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen we deze gebruiken om tot een prijsopgaaf incl. levertijd te komen. In het geval dat een deel van uw wensen nog niet vaststaat, zullen we u van advies voorzien om zo snel mogelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Onze medewerkers zullen u met raad en daad bijstaan.

Stap 3: Lever uw ontwerp aan
Heeft u een ontwerp en deze nog niet in de initiële offerteaanvraag meegestuurd, dan kunt u dit nu simpel aanvullen zodat wij de offerte kunnen toespitsen op uw wensen. Eventuele tekortkomingen aan het bronbestand kunnen onze medewerkers nog verhelpen om tot het gewenste resultaat te komen.

Stap 4: Ontvang een digitale drukproef
Indien alle details bekend zijn, kan indien gewenst een digitale drukproef per email worden aangeleverd. Dit stelt u in staat het uiteindelijke resultaat alvast digitaal te bekijken om eventuele vorm- en/of drukfouten te kunnen herstellen.

Stap 5: Kies de afwerking

 • Stickers op vel
  Wanneer de digitale drukproef akkoord is, kunt u de afwerking bepalen. De stickers kunnen op meerdere manieren worden afgewerkt. Zo kunnen we de stickers leveren op een vel, opgerold tot rol. Dit is de goedkoopste manier van afwerken. Door de lage prijs en gemakkelijke verwerking is dit de aanbevolen afwerking wanneer u de stickers zelf gaat gebruiken voor bijvoorbeeld uw winkel, webwinkel, of productieprocessen. De stickers zijn zeer gemakkelijk per stuk van het vel af te nemen.
  Stickers op vel

  Stickers op vel, goedkoop en aanbevolen wanneer u de stickers zelf gaat gebruiken.


  stickers op vel

  De stickers zijn door de manier van snijden gemakkelijk per stuk van het vel te halen, en te gebruiken. Perfect voor eigen gebruik in uw (web-)winkel en productieprocessen.

 • Stickers per stuk los gesneden
  Ook kunt u er voor kiezen om de stickers per stuk los gesneden te leveren. Deze manier van afwerking kunt u het beste kiezen wanneer u de stickers gaat gebruiken voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent de stickers uit te gaan delen.
  stickers bestellen los gesneden

  Stickers per stuk los gesneden. Makkelijk om bijvoorbeeld uit te delen!


  Stickers bestellen, mat vinyl

  Stickers per stuk los gesneden. Rechthoekig losgesneden, met ronde stickers. Gecombineerd met een matte afwerking.

 • Stickers op kleinere vellen
  Een andere manier van afwerking is het leveren van stickers op kleinere vellen. Elk formaat vel is mogelijk, maar het meest bestelde formaat is vellen van A4 formaat.
  stickers bestellen A4 formaat

  Ronde stickers op vellen van A4 formaat. Een of meerdere ontwerpen op één vel, alles is mogelijk!

Stap 6: Ontvang uw orderbevestiging met factuur
Zodra alles naar wens is, sturen wij u de orderbevestiging met de bijbehorende factuur in pdf-formaat. U hoeft uiteraard pas na ontvangst van de stickers de betaling te doen.

Stap 7: Klaar!
Klaar! Uw bestelling is geplaatst. We gaan de stickers zo snel mogelijk voor u verwerken!

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!