• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Raamstickers

In ons assortiment treft u ook topkwaliteit raamstickers aan. Deze statische stickers zijn eenvoudig op het raam te bevestigen en hechten aan beide zijden. Tevens zijn ze snel te verwijderen en vervolgens elders opnieuw te bevestigen mocht dat nodig zijn. Zowel voor zakelijk gebruik, denkt u bv. aan reclame stickers op de winkelruit of –deur, als voor privégebruik (een unieke geboortesticker als blikvanger) is de raamsticker perfect te gebruiken. U kunt deze stickers op maat laten maken en bedrukken. Via onderstaand offerte formulier ontvangt u snel een reactie met prijsopgave voor uw persoonlijke raamstickers. Heeft u vragen over raamstickers bedrukken, stickers ontwerpen of stickers op maat dan helpen wij u graag verder.

U ontvangt binnen 10 minuten een reactie met een prijsindicatie op maat, uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Raamsticker offerte formulier

Aantal raamstickers (verplicht)

Formaat raamstickers

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Upload uw drukbestand (niet noodzakelijk om een offerte op te vragen)


Prijzen stickers

Raamstickers bestellen

Wanneer u opzoek bent naar raamstickers, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons raam stickers bestellen tegen de scherpste tarieven binnen Nederland, met daarbij onze standaard snelle service en levering. Wij kunnen met onze spoedlevering vaak zorgen dat u uw raam stickers binnen 2 dagen kunt ontvangen. Raam stickers bestellen kunt u bij ons doen via het aanvragen van een offerte (via het bovenstaande formulier). Een van onze collega’s zal u dan zo snel mogelijk een offerte op maat opsturen, met – waar nodig – antwoorden op uw vragen en/of opmerkingen.

Raamstickers bedrukken

Wij hebben de mogelijkheid raam stickers op zowel glanzende als transparante statische folie te drukken. Hiervoor gebruiken wij vanzelfsprekend de beste en dikste kwaliteit statische folie. Net als al onze stickers bedrukken wij de raamstickers ook in 4/0 (full colour). De stickers kunnen na het bedrukken, indien gewenst, contour gesneden worden. De raam stickers zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en vanwege de statische hechting aan beide zijden te gebruiken. Dit biedt tevens de mogelijkheid in spiegelschrift te printen, mocht dat uw wens zijn.

raamstickers bedrukken

Onze raamstickers zijn door de statische hechting meerdere malen te gebruiken en laten geen resten achter!

Raamstickers auto

Een raamsticker is naast het gebruik voor bijvoorbeeld geboorte- of beveiligingsstickers, ook vaak gebruikt voor het bestickeren van autoruiten. Door de statische hechting is de sticker verwijderbaar zonder resten op de autoruit achter te laten, en zijn de stickers meerdere malen te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat de stickers aan de binnenkant van de auto op de ruit bevestigd kunnen worden, waardoor de sticker kwalitatief zeer mooi blijft. Hierdoor zijn onze raam stickers een perfecte tool om met uw auto reclame te maken voor bijvoorbeeld uw bedrijf of organisatie.

Raamstickers geboorte

Naast de zakelijke doeleindes, worden onze raam stickers vaak ook gebruikt voor privé aangelegenheden. Zo wordt een raamsticker vaak gebruikt voor bijvoorbeeld feesten of voor geboortes. Bij een geboorte word een raamsticker vaak gebruikt om de naam of geslacht van een nieuwe telg aan de buitenwereld kenbaar te maken. U kunt bij ons geboorte raamstickers in elk mogelijk formaat laten produceren, met uw eigen ontwerp. Omdat we elke raamsticker op maat produceren, kunnen wij de geboorte raam stickers ook contour gesneden produceren. Zo heeft u een unieke, persoonlijke maatsticker, supersnel geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!