• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Stickers bestellen? Vul onderstaand offerte formulier in en ontvang binnen 10 minuten de scherpste prijs van Nederland! Wanneer de prijs u bevalt kunt u direct de stickers bestellen. Standaard inclusief een spoedlevering van maximaal 2 werkdagen.

Wij zijn de goedkoopste van Nederland! Bijvoorbeeld: 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Nadat we u een prijsindicatie hebben gestuurd worden uw gegevens direct uit ons systeem gewist. U ontvangt binnen 10 minuten een reactie!
 

Sticker offerte formulier

Aantal stickers (verplicht)

Formaat stickers

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Upload uw drukbestand (kan later nog worden aangepast)Prijzen stickers

 

Wij hanteren de scherpste prijzen van Nederland. Ons productieproces wordt steeds verbeterd en efficiënter gemaakt. Hierdoor kunnen wij steeds goedkoper de stickers maken. Hiernaast kopen wij groot in, doordat wij jaarlijks miljoenen stickers maken. Doordat wij groot inkopen, krijgen wij een hoge korting op de inkoopprijs.

Het efficiënte productieproces en de inkoopkorting berekenen wij door in onze verkoopprijs. Hierdoor kunnen wij uw stickers heel goedkoop drukken, tegen de beste kwaliteit en service.

Prijsvoorbeeld

Elke bestelling is maatwerk. Het is daarom niet mogelijk om standaard prijzen op onze website te tonen. Wel kunnen wij u hier een aantal prijsvoorbeelden geven, u heeft dan een indicatie van de prijzen zoals wij deze hanteren.

Prijsvoorbeeld 1:

1000 stickers met afmeting 50 x 50 mm = € 69,-

Prijsvoorbeeld 2:

5000 stickers met afmeting 25 x 40 mm = € 129,-

Wilt u een offerte op maat?

Vul bovenstaand formulier in of mail uw wensen naar info@stickeraanbieding.nl. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte op maat in uw mailbox.

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!