• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

One way vision folie

Een hele speciale stickersoort in ons assortiment is de one way vision sticker, in de volksmond ook wel gaatjesfolie genoemd. Van binnen kunt u wel naar buiten kijken, maar van buiten niet naar binnen en dat biedt de mogelijkheid aan de buitenkant geprinte reclame en/of het bedrijfslogo te tonen. Denk daarbij niet alleen aan autoruiten, maar ook aan ramen/deuren van uw kantoor. One way vision folie biedt tal van creatieve mogelijkheden om glas en andere transparante materialen te decoreren. Aangezien de one way vision folie aan de buitenkant bevestigd dient te worden, is buitengebruik geen enkel probleem. Heeft u leuke ideeën, maak dit dan kenbaar via onderstaand formulier zodat we u snel een prijsopgave kunnen toesturen.

U ontvangt binnen 10 minuten een reactie met een prijsindicatie op maat, uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

One way vision folie offerte formulier

Aantal one way vision stickers(verplicht)

Formaat one way vision stickers

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Upload uw drukbestand (niet noodzakelijk om een offerte op te vragen)


 
Prijzen stickers

One way vision stickers bestellen

Ook het bestellen van de one way vision folie was nog nooit zo makkelijk. We werken zo laagdrempelig mogelijk, wat inhoudt dat ook eventuele tekortkomingen aan uw bronbestand geen belemmering mogen zijn. Wel is het belangrijk de precieze maten van het eindproduct op te geven. De maximale breedte van het one way vision folie bedraagt 64 cm (lengte is niet beperkt), grotere afmetingen zullen dus in delen geleverd worden. Standaard maken wij gebruik van vinyl kwaliteit (dus geen papieren uitvoering), aangezien deze veel sterker zijn en eveneens een veel professionelere uitstraling hebben. U krijgt advies op maat, een vrijblijvende offerte en een drukproef ter goedkeuring. Na akkoord starten wij de productie, drukken wij de sticker op maat en zullen wij de met zorg verpakte one way vision sticker naar het gewenste adres versturen.

One way vision stickers drukken

De topkwaliteit one way vision folie wordt digitaal bedrukt, uiteraard 4/0 (full colour). Het is verstandig om de one way vision raamfolie geheel te voorzien van een bedrukking (dus niet slechts een contourgesneden sticker) daar dit het mooiste resultaat zal geven. Na bevestigen van het one way vision folie, kunt u de randjes wegsnijden. Het geperforeerde one way vision folie heeft een zwarte lijmlaag aan de achterzijde en een witte printzijde aan de voorkant. De kleine gaatjes in het materiaal zorgen ervoor dat u alleen van binnen naar buiten (vanuit de wat donkere naar de lichte zijde) kunt kijken.

one way vision folie

One way vision folie voorkomt inkijk, zonder dat het uw zicht blokt. Dit alles met mooie reclame mogelijkheden!

One way vision stickers auto/bestelbus

Speciaal bedoeld voor het maken van eenzijdig doorzichtige afbeeldingen, is deze folie bij uitstek geschikt voor toepassing op voertuigen. Van binnenuit behoudt u zicht naar buiten, terwijl van buiten de reclameboodschap in een mooie egale print te zien zal zijn. Hiermee heeft u extra ruimte om uw bedrijf te promoten, zonder eventueel de lak te beschadigen. Bijkomstig voordeel is dat u de inkijk op deze manier ook bemoeilijkt en door het gebruik van de one way vision folie mogelijke nieuwsgierige blikken buiten kunt houden.

One way vision stickers winkel/bedrijfspand

Als u bijvoorbeeld op een etalageruit reclame wilt maken, maar toch ook de doorkijk van binnenuit wilt behouden, is one way vision raamfolie de ideale oplossing. Zonder concessies te doen aan het ontwerp en reclameboodschap aan de buitenzijde, kunt u met behulp van deze folie een grote glasoppervlakte verfraaien met behoud van optimaal zicht naar buiten.

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!