• Standaard met gratis spoedlevering van 1 - 2 werkdagen!
 • StickerAanbieding.nl
  De sticker groothandel van Nederland!
 • Uw eigen stickers op maat gemaakt.
  Met onze expertise is alles is mogelijk!

Magneetstickers

Bent u opzoek naar magneetstickers voor uw auto/bus of metallieke ondergronden? Onze magneet stickers worden op maat voor u gemaakt voor de laagste prijs van Nederland. Magneetstickers van topkwaliteit: een zeer lange levensduur en de scherpste bedrukking. Vul onderstaand offerte formulier in, om snel een reactie op maat te ontvangen. Naast een prijsindicatie kunnen we u ook verder helpen met vragen over het product, de bruikbaarheid van de magneetstickers en, waar nodig, uw ontwerp.

U ontvangt binnen 10 minuten een reactie met een prijsindicatie op maat, uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Magneetsticker offerte formulier

Aantal magneetstickers (verplicht)

Formaat magneetstickers

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Upload uw drukbestand (niet noodzakelijk om een offerte op te vragen)


 
Prijzen stickers

Magneetstickers bestellen

Bij ons kunt u de beste magneet stickers van Nederland bestellen, en zoals u van ons gewend bent voor de scherpste prijzen. Als u deze stickers bij ons bestelt kunt u rekenen op onze snelle service en levering. Wij hebben geen langere levertijd voor magneetstickers zoals bij veel andere bedrijven wel het geval is. Wanneer u magneetstickers bij ons bestelt zorgen wij voor een snelle en goede communicatie, wij helpen eventueel met het ontwerpen hiervan en zorgen voor een snelle levering. Magneetstickers bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Magneetstickers bedrukken

Wij bedrukken de magneet stickers in 4/0 (full colour) rechtstreeks op het magneetvel, veel andere bedrijven plakken slechts stickers op een magneetvel. Dit is bij ons niet het gevall wij, willen dat bij het magneet stickers bedrukken het beste resultaat word bereikt dus kiezen wij voor de beste technologie. Als u uw magneet stickers laat bedrukken bij een ander bedrijf is er vaak het risico dat de sticker loslaat van het magneetvel, of dat uw magneetsticker loslaat omdat ze vaak dunne magneet vellen gebruiken. Wij gebruiken enkel het beste en dikste magneet materiaal dat er bestaat dus u kunt ook bij harde wind en regen onze magneet stickers outdoor blijven gebruiken.

magneetstickers

Magneetstickers van topkwaliteit voor bijvoorbeeld uw auto.

 

Magneetstickers auto/bus

Onze magneet stickers zijn uitermate goed te gebruiken op uw auto of bus. Doordat wij het dikste en sterkste magneet materiaal gebruiken hoeft u niet bang te zijn dat deze van uw auto of bus waait. Ook printen wij rechtstreeks op de magneetvellen, dus hoeft u niet bang te zijn dat er een sticker van het magneetvel loslaat. Een magneet sticker is ook heel erg handig wanneer u uw bedrijfsauto ook privé gebruikt. Zo kunt op het ene moment met uw reclame rondrijden, even uw magneetsticker van uw auto of bus verwijderen en daarna zonder reclame weer verder rijden.

Magneetstickers magazijn.

Ook is een magneetsticker handig voor in uw magazijn, u kunt deze bijvoorbeeld op stellingen plakken zodat u weet wat waar te vinden is. Dit kunt u natuurlijk ook met normale stickers maar als u uw indeling in uw magazijn gaat veranderen kunt u magneet stickers makkelijk verwijderen en op de desbetreffende plek weer terug hangen. Ook kunt u magneetstickers gebruiken op bijvoorbeeld een muur die hier geschikt voor is, om uw logo nog een keer terug te kunnen laten komen in uw magazijn. En ook deze magneet stickers op de muur kunt u makkelijk verplaatsen als u de indeling van uw magazijn een keer wil veranderen.

Waarom StickerAanbieding.nl?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Gemiddelde van meer dan 5000 klanten beoordelingen.

 1. Geen nummer, maar een klant

  Bij ons bent u geen nummer – zoals bij vele drukkerijen wel het geval is – maar een klant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u één contactpersoon toegewezen die u op een persoonlijke basis helpt.

 2. Goedkoopste van Nederland

  Wij hebben de scherpste prijzen van heel Nederland! Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld 1000 stickers van 5 bij 5 cm voor € 69,-

  Uiteraard is dit inclusief een spoedlevering van 1 – 2 werkdagen. Weten wat uw stickers kosten?

  Vraag een offerte aan en ontvang binnen 10 minuten de scherpst mogelijke offerte op maat.

 3. Achteraf betalen

  Bij ons betaalt u niet vooraf, maar pas wanneer u de stickers heeft ontvangen en u tevreden bent met het resultaat. U plaatst de bestelling geheel gratis en betaalt nadat u de stickers bij u op locatie bezorgd heeft gekregen.

 4. Geen aanleverspecificaties

  Bij ons kunt u met elk bestand terecht. Wij helpen u de bestanden om te zetten naar een drukbaar formaat. Zo hoeft u geen verstand te hebben van lastige software, snijmarges, overdruk, kleurcodes en andere moeilijke termen om stickers te laten drukken.

 5. Design hulp

  Het is voor ons geen probleem om kleine wijzigingen in uw ontwerp toe te passen. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben en wij doen de rest!

 6. Gratis drukproef

  Waar nodig versturen wij voorafgaande aan de productie een gratis digitale drukproef. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw stickers eruit komen te zien, voordat wij de productie starten en bent u altijd tevreden met het eindresultaat!

 7. Supersnelle levering

  Wanneer u bij ons bestelt heeft u de stickers na 1 of 2 werkdagen al in huis. Hier betaalt u uiteraard geen extra kosten voor. Wij zijn de snelste drukkerij van Nederland!

 8. Specialisatie in stickers

  In onze drukkerij maken wij uitsluitend stickers. Wij hebben de beste apparatuur en kennis als het gaat om sticker productie. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat stickers bewerkstelligen!